sticka och virka med restgarner av sanna vatanen

Har du restgarner som lockar och pockar, men inga idéer? Är det till och med så att du har lovat dig själv att inte köpa nytt garn förrän innehållet i din bräddfulla garnskattkista har minskat betydligt? Vad skulle du då säga om att lösningen på dina restgarnsproblem finns i denna bok? För det gör den!

I Sticka och virka med restgarn kryllar det nämligen av stick- och virkmönster för restgarner och provbitar – för såväl amatörer som erfarna.
Kanske har du även halvfärdiga eller färdiga, mindre lyckade alster som du kan repa upp och förvandla till något nytt och roligt? Det gör ingenting om garnet inte har den rätta färgen eller tjockleken – här lär du dig att våga blanda friskt och få fram helt nya färger och strukturer. Vill du virka en portmonnä, sticka en färgglad babyfilt eller en ursnygg långkofta till dig själv? Det är bara att välja och vraka mellan textildesignern Sanna Vatanens cirka femtio projekt, som alla ger liv åt garnstumparna.
Att välja att inte köpa nytt garn utan att använda det du har är dessutom, som ett extra plus, ett bra miljöval.

152 sidor, 79 kr på rean.

sticka grytlappar, Stina Tiselius

Grytlappar är retro. Och jo, det går utmärkt att sticka dem! Stina Tiselius bok Sticka Grytlappar är unik i sitt slag – det finns inga andra böcker om grytlappar! Det är enkelt, går snabbt och är perfekt för den som vill komma igång med att sticka. Du behöver inte ens köpa garn – det räcker med restgarner.

111 sidor, 135 kr på rean.

monsterstickat för små monster

Håll småttingarna varma med kläder de kommer att älska!
I Monsterstickat för små monster finns supersöta saker att sticka,till exempel en ugglemössa, hajvantar, pandasockor och en rävhalsduk.
Boken innehåller 25 beskrivningar till varma plagg i storlekar som passar barn mellan sex månader och tre år.

45 kr på rean.

2 thoughts on “Fynda på bokrean!

  1. Sticka och virka av restgarner skulle jag vilja beställa.

  2. Hej Thii, vi säljer inte böckerna själva. Klicka på den bok du vill ha på vår hemsida så kommer du till butiken som säljer boken 🙂
    Vänliga hälsningar,
    Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website

4 × five =