Stickskolan Maria Jäger

Jag heter Maria Jäger och driver Muchis AB. Sedan 2008 hade jag en nätbutik med garner och heminredning. Stickskolan som idé fanns med redan från början när jag startade Muchis. Jag ville bygga en riktigt bra support för min verksamhet och för de som vill lära sig att sticka. Min shop är nedlagd nu men stickskolan.se kommer leva kvar.

Tillsammans med Lena Ringstad som är Stickskolans grafiska designer/webbansvarig och Johanna Davide som är Stickskolans mest drivna bloggare, är sidan nu äntligen uppe. Stickskolan ska vara till hjälp för de som inte stickat förut att sätta igång men inte riktigt vet hur, en “komma igång sajt” helt enkelt, främst genom instruktionsvideos och fasta sidor där vi visar bilder på hur man gör.

Stickskolan är dock mycket mer än en lättillgänglig hjälp till att lära sig grunderna i stickning, det kommer bli en ny mötesplats för alla som gillar att sticka och handarbeta.

Vi hoppas vi kan ge inspiration, tips och nya idéer. Sajten ska vara en anslagstavla för allt som är på gång. Vi kommer också regelbundet presentera Månadens bloggare, Månadens designer eller Månadens profil.

Intervjuer, gästbloggare, videoklipp, tips, tävlingar och mycket mer utlovas.

/Maria Jäger
Vaxholm maj 2011