Härligt Hemma reportage med stickdesigner Maria Jäger,

Fotograf: Mikaela Lindholman
Text: Karin Grahn Wetter

I Aftonbladets helgbilaga Härligt hemma kan ni kika in hos mig…..

Mikaela Lindholman/fotograf och Karin Grahn Wetter/journalist var hos mig i Vaxholm och gjorde ett hemma-hos reportage om stickat i hemmet. Jag bor ovanpå Café Parkvillan ute på Bogesund vid Bogesunds Slott, gamla trädgårdsbostaden från 1895. Idag driver jag detta Café och det är öppet lördagar & söndagar mellan 12.00 – 16.00 mellan april och oktober 

Lampskärm och kuddar är stickade i mitt garn jag en gång i tiden hade  “Big Mama” . Dessvärre är min verksamhet nedlagd nu och idag driver jag som sagt Caféet och även www.maranagallery.com. Det går dock idag att finna tjocka garner lite varstans.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website

4 + three =