Då var det dags för mig att ta ytterligare ett steg in i bloggvärlden. Är mycket nyfiken på var det här kommer att ta mig, och tror att det kommer att bli galet kul! Jag heter Nelly och har under nästan hela mitt 17-åriga liv bott här ute i Vaxholm i Stockholms skärgård. Det är faktiskt mycket möjligt att havsbriserna, inklusive alla kyliga promenader fram och tillbaks över öarna, har bidragit till mitt intresse för stickat. Jag klär mig gärna i gigantiska halsdukar och grova tjocktröjor, men försöker alltid att hålla det ganska enkelt; ”Less is more” ni vet.

Taylor Tomasi Hills, Clemence Poesys

Här är två bilder som jag har haft i inspirationsmappen i evigheter. Taylor Tomasi Hills långa ärmar kan vara det snyggaste jag har sett (och ni ska bara veta hur länge jag har letat efter något liknande) och Clemence Poesys matchning är så clean, men så mysig.

Något annat som jag har låtit mig inspireras av det här året är bland annat Filippa K:s höstkampanj, och det gläder mig verkligen att deras vårkollektion är nästan lika snygg.

“Fall Winter 2010” by Filippa K from Filippa K on Vimeo.

.

Filippa K Vår/Sommar 2011

Filippa K Vår/Sommar 2011

Mitt mål är att uppdatera några gånger i månaden, så titta gärna förbi igen! Ska göra mitt bästa på min jakt efter garn och mönster till en tröja precis som Taylor Tomasi-Hill sålänge.
.
.

One thought on “Less is more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website

nine − three =